Soukromí

Soukromí

Soukromí

Zkopírovat odkaz
prohlídkou soukromí si můžete zkontrolovat a upravit nastavení. Příspěvky pak můžete sdílet jen s těmi lidmi, se kterými chcete. Abyste měli jistotu, že příspěvky i dál sdílíte s lidmi, se kterými chcete, doporučujeme pravidelně kontrolovat okruh uživatelů u profilových informací a příspěvků. Víc o nastavení soukromí najdete v Centru soukromí.

Další způsoby, jak získat pomoc

Chatujte s Meta AI asistentem podpory
Řešte problémy, dělejte změny a získejte podporu v reálném čase