កែប្រែការកំណត់ឯកជនភាពស្ទរីរបស់អ្នកនៅលើ Facebook
ចម្លងតំណភ្ជាប់
ជំនួយកម្មវិធី iPhone
ជំនួយកម្មវិធី iPad
ជំនួយកម្មវិធី Android
ជំនួយតាមកុំព្យូទ័រ
ជំនួយកម្មវិធី Facebook Lite
ជំនួយកម្មវិធី iPhone
ជំនួយកម្មវិធី iPad
ជំនួយកម្មវិធី Android
ជំនួយតាមកុំព្យូទ័រ
ជំនួយកម្មវិធី Facebook Lite
រាល់អ្វីៗដែលអ្នកដាក់បញ្ចូលទៅក្នុងស្ទរីរបស់អ្នកនឹងលេចឡើងនៅលើ Facebook និង Messenger ហើយនឹងត្រូវបានចែករំលែកជាមួយទស្សនិកជនដូចគ្នានៅលើកម្មវិធីទាំងពីរ។
អ្នកអាចគ្រប់គ្រងអ្នកដែលអ្នកចែករំលែកស្ទរីរបស់អ្នកជាមួយជានិច្ច ហើយអ្នកអាចកែប្រែការកំណត់ទាំងនេះបានគ្រប់ពេល។
កែប្រែការកំណត់ឯកជនភាពស្ទរីរបស់អ្នក
- ដាក់បញ្ចូលថតរូបឬវីដេអូ ដើម្បីចែករំលែកទៅស្ទរីរបស់អ្នក។
- នៅជាប់នឹង ស្ទរីរបស់អ្នក នៅខាងលើផ្នែកខាងឆ្វេង សូមចុចលើ
ការកំណត់ ហើយជ្រើសរើសទស្សនិកជនរបស់អ្នក៖
- សាធារណៈ៖ ប្រសិនបើអ្នកជ្រើសរើស សាធារណៈ ស្ទរីនោះនឹងអាចឃើញដោយមនុស្សគ្រប់គ្នានៅលើ Messenger ឬ Facebook។
- មិត្តភក្តិ៖ ប្រសិនបើអ្នកជ្រើសរើស មិត្តភក្តិ នោះស្ទរីនោះនឹងអាចឃើញដោយមិត្តភក្តិ Facebook របស់អ្នក។
- តាមបំណង៖ ប្រសិនបើអ្នកជ្រើសរើស តាមបំណង ស្ទរីនោះនឹងអាចឃើញដោយអ្នកដែលអ្នកជ្រើសរើសតែប៉ុណ្ណោះ។
លាក់ស្ទរីរបស់អ្នកពីមនុស្សមួយចំនួន
- បើកកម្មវិធី Facebook សម្រាប់ iOS ឬ Android។
- កំណត់ឯកជនភាពស្ទរីរបស់អ្នកយក មិត្តភក្តិ។
- ចុចលើ លាក់ស្ទរីពី។
- ចុចជ្រើសរើសមនុស្សដែលអ្នកចង់លាក់មិនឱ្យឃើញស្ទរីរបស់អ្នក។
- ចុចលើ រួចរាល់ ឬ
ថយក្រោយ នៅផ្នែកខាងលើ រួចចុចលើ រក្សាទុក។
ប្រសិនបើអ្នកបានដាក់នរណាម្នាក់ទៅក្នុងបញ្ជីរឹតត្បិតរបស់អ្នក ពួកគេនឹងមិនអាចឃើញស្ទរីរបស់អ្នកបានទេ។
កំណត់ចំណាំ៖ រាល់ការកែប្រែដែលអ្នកធ្វើឡើងចំពោះការកំណត់ឯកជនភាពស្ទរីរបស់អ្នកនឹងត្រូវអនុវត្តចំពោះរាល់រូបថតនិងវីដេអូដែលមាននៅក្នុងស្ទរីរបស់អ្នក បន្ថែមពីលើអ្វីៗដែលអ្នកដាក់បញ្ចូលនាពេលខាងមុខ។ អ្នកអាចកែប្រែការកំណត់ទាំងនេះបានគ្រប់ពេល។
វិធីផ្សេងដើម្បីទទួលបានជំនួយ
ជជែកជាមួយជំនួយការគាំទ្រ Meta AI
ដោះស្រាយបញ្ហា ធ្វើការផ្លាស់ប្ដូរ និងទទួលបានជំនួយតាមពេលវេលាជាក់ស្ដែង
