Pasirinkite savo auditoriją sistemoje „Facebook“

Kopijuoti nuorodą
„Android“ programos pagalba
Kompiuterio pagalba
„iPad“ programos pagalba
„iPhone“ programos pagalba
Naršyklės mobiliesiems žinynas
Naudodami auditorijos parinkiklį galite pasirinkti konkrečią auditoriją, kuri galės matyti jūsų skelbiamą turinį. Toliau pateikiamos galimos parinktys.
Vieša: kai bendrinate turinį pasirinkę parinktį „Vieša“, tai reiškia, kad tą turinį galės matyti visi, įskaitant „Facebook“ nenaudojančius žmones.
Draugai (ir pažymėtų asmenų draugai): pasirinkus šią parinktį jūsų paskelbtą turinį matys jūsų „Facebook“ draugai. Jei įrašas pažymėtas ir kitiems asmenims, auditorija išplečiama, įtraukiant pažymėtus asmenis ir jų draugus. Jei nenorite, kad nuotrauką ar įrašą matytų jūsų pažymėtų asmenų draugai, galite pakoreguoti šį nustatymą. Šalia istorijos spustelėkite auditorijos parinkiklį, pasirinkite Tinkintas ir atžymėkite langelį Pažymėtų asmenų draugai.
Tik aš: jei pasirinksite šią parinktį, turinį, kurį skelbiate savo laiko juostoje, matysite tik jūs. Įrašai, kurių auditorija yra „Tik aš“, bus rodomi jūsų, bet ne jūsų draugų sklaidos kanale. Jei savo paskelbtame turinyje ką nors pažymėsite ir pasirinksite auditoriją Tik aš, auditorija neišsiplės, t. y. pažymėtas asmuo nebus įtrauktas.
Tinkintas: pasirinkę parinktį „Tinkintas“, galite pasirinktinai bendrinti turinį su tam tikrais žmonėms arba paslėpti tą turinį nuo konkrečių žmonių. Taip pat galite bendrinti su konkrečių draugų sąrašais, jei esate juos nustatę. Naudojant parinktį „Tinkintas“ taip pat galima bendrinti su grupėmis ar tinklais, kuriems jūs priklausote.

Taip
Ne

Kiti pagalbos gavimo būdai

Kalbėkitės su „Meta AI“ palaikymo padėjėju
Realiuoju laiku spręskite problemas, atlikite pakeitimus ir gaukite pagalbos